Info

avatar Ten blog rowerowy prowadzi Pan huann z miasteczka Uć w województwie uckim. Ma już przejechane na bs-ie 89267.43 kilometrów - w tym 3446.39 w sposób gruntowny! Przemieszcza się MERIDĄ Kalahari 500 (rocznik 2001) z prędkością zaskakująco średnią, bo wynoszącą 23.00 km/h - i się wcale tym nie chwali, jeno uprzejmie informuje.
Więcej o nim tu, a niżej BATONY NA BOCZKU ;)
2024 button stats bikestats.pl 2023 button stats bikestats.pl 2022 button stats bikestats.pl 2021 button stats bikestats.pl 2020 button stats bikestats.pl 2019 button stats bikestats.pl 2018 button stats bikestats.pl 2017 button stats bikestats.pl 2016 button stats bikestats.pl 2015 button stats bikestats.pl 2014 button stats bikestats.pl 2013 button stats bikestats.pl 2012 button stats bikestats.pl Zaliczone rowerowo gminy:

Wykres roczny

Wykres roczny blog rowerowy huann.bikestats.pl

Archiwum bloga

  • DST 32.80km
  • Teren 0.20km
  • Czas 01:26
  • VAVG 22.88km/h
  • Sprzęt MERIDA KALAHARI 500
  • Aktywność Jazda na rowerze

Ozorków...

Sobota, 5 lipca 2014 · dodano: 05.07.2014 | Komentarze 8

...pojeść w chrzanowym sosie i żeberek w piwie - ale po kolei:
Rano klasycznie trasa M. - p. na P. - wiatr tylno-boczny, umiarkowany.
Z p. na P. do d. w towarzystwie M., która odebrała dziś zliftingowaną Trinity z serwisu - i do pobliskiej Kiełbasowni, gdzie rzeczone ozory i żebra ach mniamu-mniam!
A stąd pod silny wiatr, więc tempo znacząco spadło nadal z M. do M.
Via pętelka rzecz jasna ;)
Sakwy dość ciężkie, zwłaszcza w drugiej części wycieczki.



Komentarze
huann
| 20:50 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj A propos podłamywania i tuńczyka: Bez serc, bez ducha - to filetów ludy! (A to feler, westchnął seler)
Gość wariag | 19:59 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj No to mnie wujek podłamał (zwłaszcza z tą pizzą) :( A może gdy pizza z tuńczykiem to stety ?
huann
| 19:51 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj Nie no - wszystko pochodzi z bulionu p., więc cholesterol też. I pizza i jajecznicca i spaghetti też niestetti!
Gość wariag | 19:47 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj Rozumiem, że z pierwszego tłoczenia, wróć, utłuczenia półfabrykatu ta nazwa? Pytam bo w/w menu to dla mnie czysta abstrakcja ;)
huann
| 19:07 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj Oczywiście, że z bulionu pierwotnego.
Gość wariag | 19:06 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj A potem się ludzie dziwą skąd ten cholesterol się bierze ;)
huann
| 18:48 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj Ciamkujem ;)
Gość wariag | 18:09 sobota, 5 lipca 2014 | linkuj Maśnego :)
Komentować mogą tylko znajomi. Zaloguj się · Zarejestruj się!